top of page
Keresés
  • SzerzƑ kĂ©peKoletta

A beszámolás idƑszaka

A blogunkon egy ideje csend honol, ĂĄm ez csak a lĂĄtszat. HazaĂ©rkezĂ©sĂŒnk Ăłta folyamatosan dolgozunk a projekthez kapcsolĂłdĂł dokumentĂĄciĂłkon, beszĂĄmolĂłkat kĂ©szĂ­tĂŒnk a kollĂ©gĂĄk, a diĂĄkok, a tankerĂŒlet, a vĂĄros, mondhatni a vilĂĄg felĂ©. A hivatalos zĂĄrĂłbeszĂĄmolĂłt szeptember 28-ig kell benyĂșjtanunk. RĂĄadĂĄsul az Ășj tanĂ©v is gƑzerƑvel beindult. Van feladatunk bƑven.

Folyamatosan frissĂ­tjĂŒk a weboldalunk disszeminĂĄciĂł fĂŒlĂ©t, ahovĂĄ pontokba szedve feltĂŒntetjĂŒk az eddigi beszĂĄmolĂłinkat, melyek egy kattintĂĄssal elĂ©rhetƑek.

Ha valaki egy Ă©vvel ezelƑtt azt mondja nekem, hogy blogot Ă©s weboldalt fogok szerkeszteni, azt hiszem, kinevetem. Bevallom, mindig is hidegen hagyott az informatika, kĂŒlönösen azĂ©rt, mert igazi antitalentumnak tartottam magam ezen a terĂŒleten. Ennek fĂ©nyĂ©ben mĂ©g bĂŒszkĂ©bb vagyok erre a kollĂ©ganƑimmel egyĂŒtt szerkesztett felĂŒletre. Így elmondhatĂł, hogy az IKT kompetenciĂĄink is sikeresen fejlƑdtek az Erasmus+ projektnek köszönhetƑen. :-)

Augusztus vĂ©gĂ©n Ă©rtekezlet keretĂ©ben beszĂĄmolĂłt tartottunk kollĂ©gĂĄinknak a mobilitĂĄsok sorĂĄn szerzett tapasztalatainkrĂłl Ă©s Ă©lmĂ©nyeinkrƑl. KĂ©szĂ­tettĂŒnk Ă©s elhelyeztĂŒnk egy faliĂșjsĂĄgot is az iskola központi helyĂ©n, amin Ă­rĂĄsos Ă©s kĂ©pes beszĂĄmolĂłink talĂĄlhatĂłak.




22 megtekintés0 hozzåszólås

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page